Integrate the peace and freedom you seek. Within.

Integrate the peace and freedom you seek. Within.

Je verlangt naar een leven vol vreugde, energie en levenslust, maar…

M

De kritische stem in je hoofd domineert

M

Je ervaart keer op keer dezelfde triggers

M

Je voelt je niet gelukkig of vreugdevol

M

Gevoelens van frustratie, stress en uitputting beheersen je leven

M

Je ervaart een gebrek aan flow

M

Jij bent de people-pleaser

M

Je voelt je tegengehouden door je verleden

M

Je wilt verandering, maar je zit vast in een vicieuze cirkel

Je verlangt naar een leven vol vreugde, energie en levenslust, maar…

M

De kritische stem in je hoofd domineert

M

Je ervaart keer op keer dezelfde triggers

M

Je voelt je niet gelukkig of vreugdevol

M

Gevoelens van frustratie, stress en uitputting beheersen je leven

M

Je ervaart een gebrek aan flow

M

Jij bent de people-pleaser

M

Je voelt je tegengehouden door je verleden

M

Je wilt verandering, maar je zit vast in een vicieuze cirkel

Hi, ik ben Chayenne

Net voordat Corona uitbrak, brak er een crisis uit in mezelf. Van de buitenkant gezien had ik het goed voor elkaar, maar van binnen was ik ongelukkig. Mijn gezondheid begon het na jarenlange stress en onderdrukte gevoelens te begeven. Ik was helemaal burned-out.

Ik was een jonge vrouw die helemaal uit balans was geraakt en super onzeker was. Ik had veel negatieve gedachten, leefde op wilskracht, ik onderdrukte mijn gevoelens en ik baseerde mijn eigenwaarde op externe dingen. Toen ik een blessure kreeg waardoor ik ook niet meer mijn passie kon uitvoeren, stortte mijn wereld in.

Als ik terugkijk realiseer ik me nu heel goed waarom mijn lichaam mij deze signalen gaf. Er was duidelijk behoefte aan een ingrijpende verandering. Deze veranderingen vond ik niet in praat-therapie. PSYCH-K® was voor mij de sleutel tot ware en blijvende verandering. Deze methode hielp me om gemakkelijk en effectief mijn kritische stemmetjes te transformeren naar innerlijke rust, zelfliefde en waardering voor wie ik ben.
Ik weet dat het klinkt als een cliché, maar het heeft me echt weer thuis laten komen in mezelf. Misschien denk je nu ‘dat klinkt te mooi om waar te zijn’, maar het is niets meer dan een belemmerende overtuiging: “No pain, no gain!”
Nu weet ik beter. Dat gun ik jou ook.

Hi, ik ben Chayenne

Net voordat Corona uitbrak, brak er een crisis uit in mezelf. Van de buitenkant gezien had ik het goed voor elkaar, maar van binnen was ik ongelukkig. Mijn gezondheid begon het na jarenlange stress en onderdrukte gevoelens te begeven. Ik was helemaal burned-out.

Ik was een jonge vrouw die helemaal uit balans was geraakt en super onzeker was. Ik had veel negatieve gedachten, leefde op wilskracht, ik onderdrukte mijn gevoelens en ik baseerde mijn eigenwaarde op externe dingen. Toen ik een blessure kreeg waardoor ik ook niet meer mijn passie kon uitvoeren, stortte mijn wereld in.

Als ik terugkijk realiseer ik me nu heel goed waarom mijn lichaam mij deze signalen gaf. Er was duidelijk behoefte aan een ingrijpende verandering. Deze veranderingen vond ik niet in praat-therapie. PSYCH-K® was voor mij de sleutel tot ware en blijvende verandering. Deze methode hielp me om gemakkelijk en effectief mijn kritische stemmetjes te transformeren naar innerlijke rust, zelfliefde en waardering voor wie ik ben.
Ik weet dat het klinkt als een cliché, maar het heeft me echt weer thuis laten komen in mezelf. Misschien denk je nu ‘dat klinkt te mooi om waar te zijn’, maar het is niets meer dan een belemmerende overtuiging: “No pain, no gain!”
Nu weet ik beter. Dat gun ik jou ook.

De PSYCH-K® methode biedt je de sleutel voor een leven vol..

VRIJHEID

Bevrijd jezelf van kritische gedachten en zelfsabotage
en ervaar meer helderheid en flow

LICHTHEID

Voel je lichter;
rust in je hoofd, ontspanning in je lijf

 

VREUGDE

Nieuwe, motiverende overtuigingen zorgen voor een positievere mindset en meer vreugdevolle emoties

De PSYCH-K® methode biedt de sleutel voor een leven vol..

VRIJHEID

Bevrijd jezelf van kritische gedachten en zelfsabotage
en ervaar meer helderheid en flow

LICHTHEID

Voel je lichter;
rust in je hoofd, ontspanning in je lijf

 

VREUGDE

Nieuwe, motiverende overtuigingen zorgen voor een positievere mindset en meer vreugdevolle emoties

“Ik vind het zo gek dat ik in één sessie écht een heel stuk beter in mijn vel zit, tegen het oude sprankelende aan zelfs. Dank je wel!”

– Sanne

“Ik voel mij sinds onze sessie rustiger van binnen, zachter en over het algemeen heeĺ prettig. Ik ben ook blij dat ik bij jou terechtgekomen ben. Het was fijn hoe je mij, ondanks mijn scepsis, alle ruimte gaf.”

– Sara

“Ik vind het zo gek dat ik in één sessie écht een heel stuk beter in mijn vel zit, tegen het oude sprankelende aan zelfs. Dank je wel!”

– Sanne

“Ik voel mij sinds onze sessie rustiger van binnen, zachter en over het algemeen heeĺ prettig. Ik ben ook blij dat ik bij jou terechtgekomen ben. Het was fijn hoe je mij, ondanks mijn scepsis, alle ruimte gaf.”

– Sara

Co-creëer je leven
op jouw voorwaarden!

In de eerste 7 jaar van je leven vorm je je eigen levensverhaal vanuit al je ervaringen, overtuigingen, waarden en normen, vooral door invloeden van buitenaf en belangrijke mensen om je heen. Op een latere leeftijd worden dit jouw overtuigingen, diep ingebed in je onderbewuste. Sommige overtuigingen helpen je vooruit, andere raken verouderd en blokkeren je.

Gelukkig zijn blokkerende overtuigingen gemakkelijk en blijvend te veranderen in slechts enkele minuten. In onze sessies transformeren we deze ongewenste ‘programma’s’ naar wat je wél wilt ervaren. Zo krijg jij de controle terug over jezelf en jouw leven en ben je niet langer het slachtoffer van je verleden; je co-creëert jouw leven op jouw voorwaarden.

AANBOD

UNLOCK

1 losse PSYCH-K®
transformatie sessie

Een goede plek om te starten als je vastloopt in één specifieke uitdaging. Transformeer een belemmerende overtuiging, een angst of fobie, je relatie met iets of iemand, of een allergie.

 

RENEW

Transformeer een thema
– [meest gekozen] –

Jouw huidige uitdaging omvat één thema in je leven. 
Dit kan gaan om een thema zoals eigenwaarde, relatie(s), gezondheid, geld, carrière of verschillende gebeurtenissen uit je verleden die je doen blokkeren en vastzetten.

REBORN

Diepgaande transformatie op meerdere vlakken

Dit programma is perfect voor jou als je struggelt op meerdere vlakken en je écht klaar bent voor een diepgaande verandering en aanzienlijke groei, zowel in jouw binnen- als buitenwereld.

UNLOCK

1 losse PSYCH-K®
transformatie sessie

Een goede plek om te starten als je vastloopt in één specifieke uitdaging. Transformeer een belemmerende overtuiging, een angst of fobie, je relatie met iets of iemand, of een allergie.

 

RENEW

Transformeer een thema
– [meest gekozen] –

Jouw huidige uitdaging omvat één thema in je leven. 
Dit kan gaan om een thema zoals eigenwaarde, relatie(s), gezondheid, geld, carrière of verschillende gebeurtenissen uit je verleden die je doen blokkeren en vastzetten.

REBORN

Diepgaande transformatie op meerdere vlakken

Dit programma is perfect voor jou als je struggelt op meerdere vlakken en je écht klaar bent voor een diepgaande verandering en aanzienlijke groei, zowel in jouw binnen- als buitenwereld.

Andere succesverhalen

“Chayenne heeft me in één sessie van mijn koemelk intolerantie afgeholpen! 
Tijdens de sessie kwamen heel interessante inzichten naar boven waardoor ik mij ook anders ben gaan opstellen naar mijn omgeving. 
Meerdere overtuigingen die samen de bron waren voor mijn intolerantie zijn getransformeerd. Chayenne is gedurende de sessie super geduldig, liefdevol en open. Je voelt echt totaal geen oordeel waardoor je je snel op je gemak voelt bij haar.
Super fijn om je op gebied van voedsel vrijer te voelen. Binnenkort maar met Chayenne aan de slag voor mijn andere intoleranties. 
Hartelijk dank Chayenne!”

– Hakan

“Ik was niet bekend met de PSYCH-K® methode, maar het sprak mij enorm aan om je eigen onderbewustzijn te kunnen resetten. Zo heb ik een aantal oude patronen die helemaal vanuit mijn moeder-familielijn kwamen kunnen resetten. Ik voel mij sinds de sessie een stuk lichter en minder prikkelbaar. Ik merk dat ik weer een stukje meer in mijn eigen ik/lichaam ben gezakt. Ik reageer echt vanuit mijn eigen ik en bewustzijn op bepaalde situaties waar ik voorheen reageerde vanuit vastgeroeste/aangeleerde patronen.
Ik ben heel blij dat ik de sessie heb gedaan en ik raad het iedereen aan die zichzelf herkend in vastzittende patronen of blokkades!”

– Isabel

Veelgestelde vragen

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Dat verschilt echt per persoon en situatie.
Omdat de transformaties direct in het onderbewuste plaatsvinden, is het resultaat vaak al direct voelbaar en hebben we maar weinig sessies nodig om één specifieke blokkade op te lossen.
Wanneer je nog twijfelt over wat bij jou past, boek dan een gratis inzichtsessie, zodat we samen kunnen kijken wat de beste match is voor jou.

Is dit een quick fix?

Nee.
Het woord quick-fix wordt al gauw geassocieerd met ‘even gauw iets wegtoveren’ wat er mis is met je. Er is niets mis met jou, je bent alleen vergeten wie jij in essentie bent en welke verborgen schat er achter jouw uitdaging ligt.

Het transformatieproces van PSYCH-K is echter wel zo eenvoudig en krachtig dat het je groei in een snelvaarttrein kunt zetten.

Je dient wél bereid te zijn om écht de diepte in te gaan met jezelf, zodat ware transformatie werkelijk toegelaten kan worden.

Kan de PSYCH-K® methode mij genezen?

PSYCH-K® richt zich uitsluitend op het veranderen van overtuigingen.
Het doel is om het natuurlijk, zelf-helende vermogen van lichaam en geest te activeren.
Het is daarmee een aanvulling op, en geen vervanging voor reguliere medische en geestelijke gezondheidszorg door gekwalificeerde artsen.
PSYCH-K® is geen vervanger voor medicijnen en levert geen medisch advies of diagnoses.
We werken met de onderliggende oorzaak van de conditie, de levensomstandigheden en gebeurtenissen, waarin de conditie tot stand is gekomen.

Ik twijfel nog of dit iets voor mij is

Boek vrijblijvend een telefonische inzichtsessie van 30 minuten om te kijken of dit een match is voor jou.

Chayenne van der Kooij - EUNOIA Praktijk

Chayenne van der Kooij - EUNOIA Praktijk

Ik reageer doorgaans binnen 24 uur

Offline - Ik reageer doorgaans binnen 24 uur

Chayenne van der Kooij - EUNOIA Praktijk

Hoi 👋 Heb je een vraag?

Stel ze gerust via één van de onderstaande Social Media kanalen:

Contact via:
chat Vragen?